Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, braadvocht, champagneazijn, citroenschil, cocktailtomaten, dragon, eekhoorntjesbrood, grof zeezout, honing, kalkoen, kalkoenbouillon, kalkoenorganen, knoflook, laurier, peper, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: