26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bruine suikerdjeroek poeroeteikemirienotenketjap manisknoflookkomkommerlaosoliepalmsuikerpeperpindakaassambal oeleksambal trassisantensperziebonenuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, gezeefde tomaat, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, laos, sambal oelek, sereh, tomaten, trassi, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pindasaus voor gado gado recept

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, chilipepervlokken, gemalen komijn, gemalen koriander, ketjap, palmsuiker, pindakaas, rode pepers, rode ui, sambal, sereh, knoflook, trassi, water en zonnebloemolie

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pindasaus voor gado gado recept

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, chilipepervlokken, gemalen komijn, gemalen koriander, ketjap, palmsuiker, pindakaas, rode pepers, rode ui, sambal, sereh, knoflook, trassi, water en zonnebloemolie

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Pindasaus

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, ketjap manis, knoflook, olie, pindakaas, sambal oelek, trassi en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip met saus van garnalenpasta - ajam petis

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, chinese garnalenpasta, citroensap, dunne kokosmelk, garnalen, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, noorse garnalen, peper, petis, sambal trassi, ui, verse koriander, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté sappie (Saté van rundvlees)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, djeroek poeroet, djinten, javaanse suiker, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, sambal oelek, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...