Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, citroen, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, selderij, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vet, wijn, witte ui, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: