Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Beyin salatasi
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, lamshersenen, olie, peterselie, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, citroen, dressing, ei, eidooier, knoflook, kruiden, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, pasta, peterselie, tomaat, ui, vet, vruchtensap, witte wijnazijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: