Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, druivenpitolie, ei, fijn zeezout, gist, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, peper, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: