Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, anijs, bloem, chapatimeel, ei, honing, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, pepermuntextract, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: