Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, dragon, ei, groente, korianderpoeder, melk, oregano, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, suiker, water, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: