Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Gebraden lamsbout met muntsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en zout en peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijs, appel, appelazijn, augurk, basilicum, beslag, bieslook, brood, ciderazijn, fruit, jam, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, specerijen, ui, vet, vlees, water, wijnazijn, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: