Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Khalta barsh - In een zakje gekookte rijst met vlees uit Bikhara
- Ingrediënten:
- basmatirijst, gehakt, kalfslever, kippenlever, koriander, peper en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, amandelmelk, appel, banaan, brood, chocolade, eiwit, kaas, kikkererwten, knoflook, linzen, melk, noten, pasta, peper, quinoa, rogge, thee, tofu, vis, vlees, water, zaden, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: