Cochon de lait farci à la Trébizonde - Gebraden speenvarken gevuld met rijst, worstjes, abrikozen en rozijnen
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 439 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
Ingrediënten
- boter
- droge madeira
- droge port
- droge witte vermouth
- droge witte wijn
- gedroogde abrikozen
- kalfsbouillon
- kalfsfond
- kalfslever
- kippenbouillon
- kippenlever
- knoflook
- krenten
- laurier
- mosterd
- olie
- olijfolie
- oregano
- peper
- rozijnen
- runderbouillon
- runderfond
- saffraandraadjes
- sjalot
- speenvarken
- speenvarkenhart
- speenvarkenlever
- speenvarkenniertjes
- tijm
- ui
- varkensworstjes
- venkelzaad
- water
- witte peper
- witte rijst
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.