8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembonenboterbroodchocoladecrème fraîchedeegdroge witte wijneigistgroentebouillonhoningknoflookkoekjesolieparmezaanse kaaspeperpestoroomroomkaasspeltmeeltaartuiwitte bonen
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / voorgerecht uit Hip Holland:

Soep van geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met roomkaas

Ingrediënten:
basilicum, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gedroogde gist, gedroogde tomaten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

crackers met zelfgemaakte boter

Ingrediënten:
fijn griesmeel, olijfolie, peper, pompoenpitten, room, sesamzaad, speltmeel, verse tuinkruiden, water, zaden, zeezout, zonnebloempitten en zout

Soort:
brood en broodgerecht