Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, champignon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kerrie, kerriepoeder, kip, knoflook, melk, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, ui, vis, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: