Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Gestoofd konijn met stroop
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gerookt spek, kaneelpoeder, konijnenbout, peper, appel-perenstroop, rode wijn, sjalot, tijm, wildfond en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel-perenstroop, bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, cognac, gember, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, kaneel, kaneelpoeder, konijnenbout, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, mosterd, olijfolie, peper, reeborst, reebout, reehals, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Liever lokaal: