Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 311 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- bladselderij
- bloem
- boter
- bramen
- citroensap
- hoofdzoete puntpaprikas
- jeneverbes
- konijnenboutjes
- kruidnagelpoeder
- laurier
- lichte basterdsuiker
- olijfolie
- rode wijn
- rodewijnazijn
- rozijnen
- spek
- steranijszaden
- tomatenpuree
- ui
- vlierbessen
- wildbouillon
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.