98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercourgettegroentekruidenmagere runderlappenolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwinterpeenwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Runderlappen met pruimen

Ingrediënten:
armagnac, boter, cognac, gedroogde pruimen, knoflook, kruidnagel, margarine, olie, rode wijn, runderlappen, ui, wijnazijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, citroengras, djeroek poeroet, doorregen runderlappen, galangawortel, klapstuk, knoflook, mergpijp, olijfolie, prei, rawitpeper, rijstzazijn, runderbilstuk, runderstaart, runderwang, szechuanpeper, timutpeperkorrels, water en wortels

Soort:
bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, winterpeen, tomatenpuree, knoflook, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalot, bleekselderij, ui en zuurkoolspek

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

stevige goelasjsoep

Ingrediënten:
groene paprika, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder edelsusz, room, runderlappen, scherp paprikapoeder, ui, varkenslappen, vlees, vleestomaat, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, tomatenpuree, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalotjes, bleekselderij, knoflook, uien, winterpeen en zuurkoolspek

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon - Lovemyfood.nl

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, tomatenpuree, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalotjes, bleekselderij, knoflook, uien, winterpeen en zuurkoolspek

Haal meer recepten op...