Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Gebakken koolvis met sesamkorst
- Ingrediënten:
- bloem, ei, koolvis, melk, olie, paneermeel, peper, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, ansjovispasta, arachideolie, artisjok, azijn, bieslook, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, ei, eiwit, frituurolie, frituurvet, meel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, verse sardines |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: