Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, appel, artisjokbodem, azijn, bloem, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, foelie, gezouten ansjovis, harder, kerriepoeder, knoflook, laurierblad, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: