Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelsap, appelstroop, azijn, bakpoeder, basilicum, bloem, boter, bruine rum, citroensap, dressing, durum tarwemeel, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, fijne tafelsuiker, gedroogde tomaat, gist, kurkuma, olie, plantaardige olie, suiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier: