12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebiefstukbieslookbroccolicurrydroge sherrygehaktglasvermicelliknoflookkokosmelkkomkommerkrabvleeslichte sojasausmaïsolieolierijstrode paprikasesamoliesojaoliesuikerwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Kip siam

Ingrediënten:
cashewnoten, champignons, gember, kipfilets, kippenbouillon, knoflookteen, mie, noodles, oestersaus, rijst, rode paprika, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zonnebloemolie en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Soep met krab-garnalen wontons

Ingrediënten:
bieslook, garnalen, gemberwortel, kippenbouillon, krabvlees, lente-uitjes, maiskolven, oestersaus, rode chilipeper, sesamolie, knoflook, tuinkers, wontonvelletjes en zoutarme sojasaus

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggesmoorde yi-mie

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, heldere bouillon, knoflook, krabvlees, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, oestersaus, sojaolie, yi mie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry - Mijn Recepten

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren