41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebouillondonkere sesamoliedruivenpitoliegembergerookte tofuknoflookkorianderlente-uilimoenmaïsoliemaïzenapeterseliesesamoliesesamzaadshiitakesojasausstevige tofutabascotomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofu met paksoy goulash

Ingrediënten:
chilipepervlokken, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paksoi, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Traditionele goulashsoep met tofu

Ingrediënten:
druivenpitolie, groene kool, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paprikapoeder, stevige tofu, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bieslook, gember, groentebouillon, lente ui, peper, sesamolie, tofu, wontonvellen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise groentesoep

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, groentebouillon, koriander, limoensap, oesterzwam, paddenstoelenbouillon, peultjes, sojasaus, stevige tofu, suiker, thaise chilipeper, wortel, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sobanoedelsoep met shii-takes en tofoe

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gemengde groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, chinese kool, daikon, groentebouillon, knoflook, koriander, magic paste, palmsuiker, groene kool, sojasaus, tahoe en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van boekweitgrutten met tofoe en boerenkool

Ingrediënten:
aardappel, boekweitgrutten, boerenkool, chilipasta, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, sojasaus, tofu, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili con tofoe

Ingrediënten:
bruine bonen, chilipeper, gerookte tofu, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, neutrale olie, oregano, peper, pintobonen, sojabonen, tofu, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische aardappelpuree

Ingrediënten:
bier, groentebouillon, kruimige aardappel, melkvervanger, olijfolie, witte wijn, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met zeegroente

Ingrediënten:
dashi, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, lente-ui, maïsolie, nori, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met rijstcake

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, rijstcake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met glasmie

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, glasmie, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Couscoussalade

Ingrediënten:
couscous, druiven, sinaasappelsap, gedroogde dille, groentebouillonpoeder, olie, peper, radicchio, honing, tofu, tuinkers, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Senegalese pindasoep

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, cayennepeper, druivenpitolie, gember, pinda, groentebouillon, koolrabi, maïsolie, pindakaas, pruimtomaat, rode ui, stevige tofu, tomaat uit blik, yam, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Senegalees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwartoogbonen met gerookte tofoe

Ingrediënten:
gerookte tofu, groentebouillon, knoflook, peper, tabasco, ui, witte bonen, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / rijst / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoegoulash

Ingrediënten:
aardappelen, tomaat, groentebouillon, karwij, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalotjes, tijm, tofu, tomatenpuree, uien, wortelen, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tofoe-escabeche

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rodewijnazijn, stevige tofu, tijm en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / inmaak / vegetarisch
Haal meer recepten op...