6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladerdeegbladpeterseliebloemboterchorizocourgetteeiemmental gerasptfetagele paprikagemalen zwarte pepergroene paprikahalfvolle creme fraichehaminstantgistkerstomaatkorstdeegkruidenlamsgehaktolijfolieuiwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Baskische paprika-espelette

Ingrediënten:
emmental geraspt, halfvolle creme fraiche, knoflook, korstdeeg, laurier, melk, olijfolie, piment, rode paprika, schapenkaas, tomaten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / hartige taart
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, courgette, feta, kruiden, gele paprika, groene paprika, knoflook, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, rode paprika, tomatensaus, ui, vleestomaat en zwarte olijven

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Empanadillas met mosselen en chorizo

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Hartige tarte tatin

Ingrediënten:
aubergine, bladerdeeg, knoflook, langkorrelrijst, olijfolie, rode paprika, rode sjalot, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zonnebloemolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / rijst / vegetarisch