Empanadillas met mosselen en chorizo
★
★
★
★
★
Een recept van Samuel Clark en Samantha Clark.
U vindt dit recept op pagina 208 in Morito .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
- Soort:
- vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bloem
- boter
- chilipoeder
- chorizo
- groene paprika
- kerstomaat
- knoflook
- laurierblad
- mosselen
- olijfolie
- pimentón picante
- polenta
- rode paprika
- ui
- venkelzaad
- verse bladpeterselie
- volle melk
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.