Recept uit Koken voor elke dag:
Sausje met kokosmelk en pindakaas
- Ingrediënten:
- citroensap, kokosmelk, peper, pindakaas, pinda's, sojasaus, water en zout
- Soort:
- warme sauzen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, cajunkruiden, ei, ijsbergsla, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, limoensap, olie, peper, sambal oelek, sperziebonen, taugé, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: