Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daging goreng ketjap (Gekruid lamsvlees in ketjapsaus)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ketjap manis, knoflook, lamslappen, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, buikspek, ei, eiwit, gember, gula djawa, half-om-halfgehakt, honing, ketjap, knoflook, kokosmelk, neutrale olie, olie, olijfolie, peper, sambal oelek, sojasaus, suiker, ui, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: