Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Sukiyaki - Gebakken vlees
- Ingrediënten:
- champignons, chinese kool, dashi, ei, lente-ui, mager rundvlees, rundvet, shiratakinoedels, shoyu, suiker en tofu
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bouillon, bruine basterdsuiker, buikspek, chinese chilisaus, chinese kool, eiwit, gehakt, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, shiitake, sojasaus, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: