151 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieavocadocitroensapgembergroentebouillonkerriepoederknoflookkokosmelkkomijnkomijnzaadlente-uilimoenmuntneutrale olieolijfoliepeperrode chilipeperrode paprikarode uisuikertomaatuizeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met zoete aardappel, cantharellen, kool en koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Recept uit Small bites - Smart food:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, bosui, knoflook, koriander, limoensap, peper, tabasco, tomaat en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Rijst met granaatappel

Ingrediënten:
banaan, granaatappel, kippenbouillon, knoflook, limoensap, olie, olijfolie, parboiled rijst, peper, rijst, romatomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meloen met gerookte kip en mozzarella

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, honing, limoensap, meloen, milde olijfolie, mozzarella, ogenmeloen, peper, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Kip-avocado 'wrapper'

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, bosui, jalapenopepersaus, kalkoenfilet, kipfilet, limoensap, lollo bionda, mexicaanse smeerkaas, peper, slamelange, smeerkaas, verse koriander en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Thai Spring Baskets

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, garnalen, glasnoedels, koriander, lichte sojasaus, limoensap, loempiavellen, peper, pinda's, rode ui, knoflook en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, peper, tomaat en zout

Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, koriander, lente-ui, limoensap, rode peper, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse kaassalsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, komkommer, koriander, limoensap, peper, queso fresco, rodewijnazijn, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pepita pico de verde

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lente ui, limoensap, milde chilipeper, peper, pepita's, poblano chilipeper, tomatillos en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chili-kokossaus

Ingrediënten:
asafoetida, gemberwortel, kokosmelk, komijnzaad, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, poblano chilipeper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bonen salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, pintobonen, rode ui, rodewijnazijn, tomaat, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise koude tomatensoep

Ingrediënten:
citroengras, knoflook, koriander, limoen, limoensap, oud brood, tomaat, tomaat uit blik, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Salsa roja

Ingrediënten:
guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maissalsa

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lente ui, limoensap, maiskolven, milde chilipeper, peper, poblano chilipeper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Salsa borracha

Ingrediënten:
bier, guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tequila, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene papajasalsa in Thaise stijl

Ingrediënten:
cayennepeper, chilivlokken, jalapeños, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, papaja, peper, rettich, rijstazijn, rode ui, thaise pepers en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Salsa roja

Ingrediënten:
guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Groene chilisalsa

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, oregano, peper, poblano chilipeper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...