Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, blanke kippenbouillon, bloemkool, boter, cannellinibonen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, flespompoen, kip, knoflook, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, slagroom, tomatenpuree, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Koken met kruiden: