93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercourgetteeigroentebouillonhamknoflookmelkmozzarellapancettapeperrozemarijnrundergehaktslagroomspaghettitijmtomaatuivleesbouillonwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Maccheroni met pancetta

Ingrediënten:
gerookte pancetta, koffieroom, maccheroni, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gerstsoep met groente - zuppa con orzo al verde

Ingrediënten:
croutons, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, salieblaadjes, savooiekool, spinazie, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pastadeeg, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rauwe ham, rode wijn, tagliatelle, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne met ham en paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, ham, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met majoraan

Ingrediënten:
groentebouillon, italiaanse saucijsen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Gomiti met meirapen

Ingrediënten:
boter, gomiti rigati, ham, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, sjalot en witte meirapen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Kleine maccheroni met vleessaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde paddestoelen, maccheroncini, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...