34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasterdsuikerbittere chocoladebotercacaocitroenraspeikristalsuikermaïzenamelkmelkchocoladeplantaardige oliepoedersuikerpure chocoladericottaslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Bisschopstaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, ei, gele rozijnen, suiker en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Palets de dames

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eieren, ganache, melkchocolade, vanille-essence en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

St Joseph Pastries

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, gekonfijte kers, kaneel, pistache, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelschil, sinaasappelzest, vanillemerg, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cannoli con marmellata d'arance e gelato al pistacchio - Cannoli met sinaasappelmarmelade, pistachecake en -ijs

Ingrediënten:
bloem, boter, eendenvet, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, muskaatwijn, pistache-ijs, pistache sponscake, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, sinaasappelmarmelade, slagroom en spekvet

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Pipasener met sabayon

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gevulde deegrolletjes - cannoli

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Kattentongen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, ganache, melkchocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gemalen hazelnoten, kaneelpoeder, melkchocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak