Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Chocolade-kokoscakejes
- Ingrediënten:
- boter, chocolade, ei, kokos, kristalsuiker, melk, poedersuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, gist, griessuiker, kaneel, karnemelk, maïzena, meel, olie, poedersuiker, pure chocolade, rum, slagroom, speculaaskruiden, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Bij de koffie uit Belgie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Recept uit Italiaans koken:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: