111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelarachideoliebloemcitroensapdonkere sojasausdroge sherryeigemberketjap maniskipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlichte sojasausmaïzenaolijfoliepeperpreirijstwijnrode paprikasesamoliesuikeruiwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met babymais en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, babymais, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Zoetzure chinese groenten

Ingrediënten:
ananas uit blik, azijn, bieslook, cayennepeper, groene paprika, groentebouillon, honing, kerrie, kipfilet, maïzena, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, sojasaus, taugé, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met saus

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bloem, ei, eiwit, garnalen, hollandse garnaal, ketjap benteng asin, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, sliertsjalot, varkensgehakt, voorjaarsui, water, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, sojaolie, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Haal meer recepten op...