42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliecajunkruidencitroengrascitroenschilgembergemberpoederkipknoflookkokosmelkkorianderoliepaprikapoederpindakaasplantaardige olierode chilipepersjalotsojasausuivissauswaterwitte peperzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met ananas en pijnboompitten

Ingrediënten:
ananas uit blik, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pijnboompitten, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met aardappelen en cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cashewnoten, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Chicken sofrito

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kardemomzaadhulzen, kip, kurkuma, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Chicken sofrito 2

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, gemberpoeder, kip, knoflook, saffraanpoeder, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Djaj mahshi - Gevulde kip

Ingrediënten:
citroensap, hashwa, kip, knoflook, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poulet aux dattes - Kip met dadels

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, citroensap, dadels, foelie, honing, kaneel, kip, nootmuskaat, saffraan, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Purdah pilau - Pastei met rijst en kip

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, eidooier, filodeeg, gemalen kardemom, kaneel, kip, langkorrelrijst, pasteideeg, peper, pijnboompitten, piment, ui, vermicelli, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Pindasoep

Ingrediënten:
citroensap, kip, lavas, pindakaas, selderij, sereh, tomaat, tomatenpuree, uien, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poulet aux olives - Kip met olijven

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, gezouten citroen, groene olijven, kip, knoflook, koriander, peper, roodbruine marokkaanse olijven, saffraanpoeder, tomaten, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Fijne sla van Brussels lof

Ingrediënten:
citroensap, ei, gerookte zalm, gevulde olijven, kippenvlees, olie, room, walnoten, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Salade van wilde rijst met kip en cranberry's

Ingrediënten:
appel, citroensap, gedroogde cranberry's, kippenvlees, olie, pecannoten, peper, peterselie, peterseliewortelloof, rucola, veldsla, walnoten, wilde rijst, winterkers, witte rijst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Melokheya

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen korianderzaad, groene kardemompeul, kalfsschenkel, kip, knoflook, laurier, Molokhia, olie, peper, rijst, ui en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

La pastilla - Eenpersoonskippenpasteitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, peper, plantaardige olie, poedersuiker, ui, warkavellen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte