Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude abrikozensoep
- Ingrediënten:
- abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, cointreau, eiwit, fruit, gin, gist, kaneelstokje, knoflook, maïzena, munt, peper, perzik, prosecco, sinaasappelsap, slagroom, tomaat, water, wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten: