68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliebruine basterdsuikercitroensapeigemberkippenbouillonknoflookkomkommerlaoslimoensapoliepaksoipeperpindakaassambal oeleksesamoliesperziebonentaugéuiwaterwitte koolwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Geurige miesoep met rundvlees en chilipeper

Ingrediënten:
biefstuk, bouillon, chilisaus, eiermie, gedroogde chilipeper, gemberwortel, kaneel, knoflook, koriander, paksoi, piri-piri, sojasaus, sugar snaps, suiker en thais basilicum

Soort:
vlees / pasta/noodles

Recept van Mijn Recepten:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
bamboe, groentebouillon, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, laos, peper, sojasaus, spruiten, suiker en water

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / voorgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Beef tataki

Ingrediënten:
biefstuk, eetbare bloemen, gember, komkommer, koriander, lentekool, olijfolie, radijsloof, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, witte wijnazijn en wortelen

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Salade met rijstnoedels en tahin

Ingrediënten:
chiliolie, chilipoeder, honing, korianderblaadjes, lente-uitjes, lichtbruine basterdsuiker, limoensap, pompoenpitten, rodekool, sojasaus, tahin, versgemalen zwarte peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Banh mi met bloemkool en paddenstoelen

Ingrediënten:
agavesiroop, aioli, baguette, bloemkool, bruine suiker, chilisaus, druivenpitolie, gember, jalapeños, kerriepoeder, komkommer, koriander, limoensap, munt, neutrale olie, panko, radijs, rijstazijn, shiitake, sjalot, sojasaus, sriracha, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met Koreaanse barbecuesaus

Ingrediënten:
bruine suiker, champignon, donkere sesamolie, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vis
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een roerbak van groenten en paddenstoelen

Ingrediënten:
bimi, bloedsinaasappel, chilipeper, citroen, citrusfruit, custardvla, donkere sojasaus, eend, espresso, gember, grapefruits, ijs, jus, kaneel, knoflook, koffie-ijs, koriander, lamsvlees, look, marinade, marmelade, paksoi, pure chocolade, rijst, roomijs, sinaasappel, sinaasappels, sinaasappelsap, sjalotten, sojasaus, stemgember, suiker, taart, vanille, waterkers en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry - Mijn Recepten

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...