Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tagliatelle met truffelsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, eidooier, parmaham, peper, slagroom, truffel, truffeljus en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte truffel, wortel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: