Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Jachtschotel van konijn met rouge de Marlenheim
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, laurier, peper, peterselie, pinot noir, tam konijn, tijm, tomaten, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, waterkers, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van What's that smell:
Recept van Lekker Happen: