Recept uit L'Art de la table:
Kip met paddenstoelen - portsaus
- Ingrediënten:
- champignons, boter, kipfilets, port, rijst, room, verse peterselie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Brunch / lunch uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: