Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Romige mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, kruidenbouillon, lamsoor, margarine, mosselen, saffraan, salie, slagroom, ui en zeekraal
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, prei, pure chocolade, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht / drinken uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table: