199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotereieidooiergisthoningkaneelkarnemelkknoflookkrentenkristalsuikerolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvolle melkzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Pikelets

Ingrediënten:
bakpoeder, gist, karnemelk, olijfolie, patentbloem, roggemeel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Challe

Ingrediënten:
bloem, brood, eidooier, gist, maanzaad, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wortelbrood

Ingrediënten:
anijs, gemalen amandelen, gist, griessuiker, kaneel, melk, sinaasappelrasp, sojabloem, sojayoghurt, tarwebloem, water, wei, wortelen en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Boekweitbrood

Ingrediënten:
boekweitbloem, boter, gist, karnemelk, voltarwemeel, water, wei, yoghurt en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Baba met rum

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Rubensgebak

Ingrediënten:
appelen, bloem, boter, ei, eierdooier, frangipane, gist, griessuiker, melk, rozijnen, water en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevulde wafeltjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, griessuiker, melk, rum, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Appeltaart

Ingrediënten:
afdekgelei, appelen, ei, fruitsap, gist, melk, vanillepoeder, vetstof, water en zoetstof

Haal meer recepten op...