Verkiezing beste Italiaanse kookboek, de Pomo d’Oro.

Tijdens de 15e editie van het Italië Evenement Smaak & Stijl waant u zich drie dagen in het zonnige Italië. La dolce vita! Dit jaar worden ter gelegenheid van het 15 jarige jubileum ook de beste Italiaanse kookboeken gekozen die de afgelopen 15 jaar in Nederland zijn uitgebracht.

Verkiezing beste Italiaanse kookboek, de Pomo d’Oro.

Kookboeken en kookboekenverkiezingen, wij zijn er dol op. Op de 7e editie van de kookboek van het jaarverkiezing waren wij voor het eerst van de partij en zijn sindsdien langs blijven komen.

De 15e editie van het Italië Evenement zal van 1 t/m 3 juni plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Drie dagen staan in het teken van Italiaanse cultuur, mode, zang & dans en natuurlijk authentiek Italiaans eten en drinken.

Er zijn tientallen exposanten met Italiaanse producten en maar liefst 5 podia met optredens. Een feest voor de Italië-liefhebber!

En daar komt dit jaar dus de verkiezingen van de beste Italiaanse kookboeken van de afgelopen 15 jaar nog eens bij. De Pomo d’Oro zoals de prijs wordt genoemd wordt drie keer uitgereikt.

Op vrijdag 1 juni wordt de Pomo d‘Oro vakjuryprijs uitgereikt. De jury die de keuze mag maken bestaat uit Paul van Eijndhoven (hoofdredactuer Italië magazine), Karlijn Witteveen (eigenaresse Italiaanse eetwinkel Alberto Pozzetto) en Sarah Puozzo (culinair redacteur en blogger van South & Pepper).

Op zaterdag 2 juni wordt de Pomo d‘Oro publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kunnen jullie allemaal meestemmen en prijzen winnen. Door te stemmen maak je kans op 3 Italiaanse kookboeken en een gratis entreekaart voor het Italië Evenement. Breng hier je stem, of via Facebook.

En tenslotte op zondag 3 juni wordt de algemene winnaar door de Italiaanse ambassadeur uitgereikt.

Een nieuwe kookboekenverkiezing op een heerlijk evenement, met Fusina in de organisatie moet dat wel een heerlijk weekend worden!