lamsnavarin

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 206 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
145 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bitterballetjes van voorjaarsgroenten met aardappel-mosterdpuree en een dip van piccalilly

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Boeuf Bourguignon

Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Kip in roomsaus * Blanquette de volaille

Een recept uit Ursula Strik

Tarte Tatin met wortel en radijs

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes