Entrecote à la bordelaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 168 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Reebiefstukjes "excelent"

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Rundvlees met Bordeauxwijn

Een recept uit Guerard - Orginele recepten van michel guerard

Entrecôte à la bordelaise

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Huîtres avec un bouillon bordelais | Oesters in een bouillon bordelais

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken