Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Sous-vide gegaarde lamsrugfilet
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsrugfilet, munt, peper, rozemarijn en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar Tim Delissen.
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Lunch uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Bij de koffie uit Het ATAG kookboek:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch uit Het ATAG kookboek:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Lunch uit Het ATAG kookboek: