Gebakken kabeljauw met pompoenpuree, hazelnoot en paddenstoelen met kerriesaus
★
★
★
★
★
Een recept van Tamara Verheij en Koen de Groote.
U vindt dit recept op pagina 84 in Literalicious .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- bospeentjes
- boter
- hazelnoot
- kabeljauwfilet
- kerrie
- knoflook
- paddenstoelen
- pernod
- pompoen
- room
- sinaasappel
- sjalot
- visfond
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.