Espresso van shii-take, ossenstaart en daikon, en croutons met tonijnmayonaise
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 128 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- augurk
- blikje tonijn
- boter
- casinobrood
- chinese bieslook
- daikon
- kervel
- kippenbouillon
- knoflookolie
- mayonaise
- ossenstaartvlees
- prei
- shii-take
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.