Sauce piquante - Bruine saus met augurken en kappertjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Remouladesaus

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

banderilla´s

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Vitello tonnato

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Gribiche

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ