Spongata (Kersttaart)
★
★
★
★
★
Een recept van E.G. Baur en I. Ohlbaum.
U vindt dit recept op pagina 185 in Aan tafel met Verdi .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- bloem
- boter
- broodkruim
- citroenrasp
- ei
- eidooier
- honing
- pijnboompitten
- poedersuiker
- pruimenconfituur
- rum
- sinaasappelsap
- suiker
- sultanarozijnen
- walnoten
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.