Rijstsalade met garnalen en groene appel
★
★
★
★
★
Een recept van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher.
U vindt dit recept op pagina 146 in Zomer van De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 100 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- droge witte wijn
- garnalen
- groene appels
- langkorrelige rijst
- olijfolie
- peper
- bladpeterselie
- prei
- rozemarijn
- salie
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.