Reebout met uitjes
★
★
★
★
★
Een recept van Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci.
U vindt dit recept op pagina 138 in Wild en gevogelte .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- boter
- grootwild
- magere room
- marinade met rode wijn
- reebokbout
- slagroom
- suiker
- tomaat
- ui
- wildglace
- witte wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.