Marinade met rode wijn

Marinade met rode wijn wordt beschouwd als rode wijn.

Zoek naar marinade met rode wijn in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marinade met rode wijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marinade met rode wijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marinade met rode wijn:

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, grootwild, hertenbout, hertenschouder, marinade met rode wijn, olijfolie, poedersuiker, port, rode bessengelei, rode wijn, veenbessen, wildglace, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde kippenlevertjes

Ingrediënten:
gember, kippenlevers, lente-uien, maïsolie, maïzena, marinade voor kippenlevertjes, medium dry sherry, saus bij kippenlevertjes, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, sojaolie, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweezijdige bruingebakken mie met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gedroogde chinese champignons, gedroogde eiernoedels, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor tweezijdige bruingebakken mie, medium dry sherry, saus voor tweezijdig bruingebakken mie, shaoxingwijn, sojaolie en taugé

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Chinese kleine loempia's

Ingrediënten:
bamboe uit blik, garnalen, gember, haricots verts, inweekvocht van gedroogde chinese champignons, knoflook, lente-uien, loempiavellen, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor garnalen, marinade voor loempiavullling, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie, so-oen en wortel

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde gevulde paprika

Ingrediënten:
bamboe uit blik, eiwit, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, groene paprika, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde paprika, medium dry sherry, rode paprika, saus bij gevulde paprika, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren